Oei, komt er weer een verjaardag aan en heb je geen idee wat je voor diegene moet kopen? We kennen het gevoel. In dit artikel hopen we je enkele leuke suggesties te geven, zodat je wellicht wat inspiratie krijgt! Je kunt van alles uit de kast halen, maar er zijn een aantal zaken waar jij altijd op terug kunt vallen om een leuk, persoonlijk cadeau te geven. 

cadeau uitzoeken

Ga samen iets doen

Een cadeau hoeft natuurlijk niet iets tastbaars te zijn. Je kunt ook iets leuks verzinnen voor jullie tweeën. Ga samen uit eten, naar de bioscoop, een nachtje weg of verzin iets anders wat jullie allebei leuk vinden. Het leuke aan iets cadeau doen voor jullie tweeen, is dat jullie gelijk een reden hebben om binnenkort weer af te spreken. Op de verjaardag zelf heeft jouw vriend of vriendin niet altijd de tijd om uitgebreid met je te kletsen, maar door samen iets te doen heb je de hele dag alle tijd voor elkaar.

Bloemen

Wellicht een beetje afgezaagd, maar ze doen het nog steeds altijd goed! Voor een verjaardag kun je er voor kiezen om iemand speciale gefeliciteerd bloemen te geven. Het is dan wel belangrijk om er een kaartje bij te bestellen met een tekst erop, aangezien de afzender anders niet weet dat het boeket van jou komt. Het is ook leuk om iets af te stemmen op het interieur van jouw vriend, familielid of kennis? Koop bijvoorbeeld een mooie vaas of bloempot die past bij zijn of haar interieur.

Leuke accessoires voor in huis

Leuke accessoires in huis zijn altijd welkom. Bovendien zorg je voor een aandenken aan jou in huis. Koop een mooi kookboek om de keuken mee te decoreren of geef een mooie foto cadeau om aan de muur te hangen. Je kunt natuurlijk ook iets voor in huis kopen wat helemaal bij past bij de smaak van jouw vriend of vriendin.

Waar zit de jarige op dit moment echt om te springen?

Is er iets wat de jarige op dit moment écht nodig heeft? Dan zou dit natuurlijk het ultieme verjaardagscadeau zijn. Denk er eens over na. Mocht je iets kunnen verzinnen, dan zit je geramd met je verjaardagscadeau. Misschien is de föhn stuk of zou hij of zij graag een nieuw horloge willen. Je hoeft natuurlijk niet het hele bedrag neer te tellen, je kunt ook een cadeaubon geven, zodat je de jarige stimuleert om zichzelf te verwennen.

Iets geks

Kun je een beetje lachen met de jarige? Dan is het natuurlijk ook leuk om een iets minder serieus cadeau te geven. Bijvoorbeeld een gekke gadget of een hele gekke foto van de jarige of van jullie samen. Je kunt vast wel iets leuks verzinnen. Maak het niet te gek, want dan word je wellicht nooit meer uitgenodigd voor zijn of haar volgende verjaardag. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om iets geks te geven in combinatie met een van bovenstaande cadeaus, denk bijvoorbeeld aan kussen met jouw gezicht erop, een kitscherige accessoires voor in huis of een gekke tuinkabouter.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *