We zitten nog in de lente, maar de zomer komt er al weer snel aan. Het moment is daar dat we weer graag willen genieten van de zon. Dan is het wel tijd om eerst de tuin onder handen te nemen. Een make-over zonder alles meteen te moeten verbouwen. Wel zo prettiger als je daarna vanuit een comfortabele loungebank, stoel of ligbed in de tuin kan ontspannen. Om het nog aangenamer te maken zijn er de tuinkussens. Verkrijgbaar in vele patronen, kleuren, soorten en maten. Een goed begin is het halve werk en daarom helpen we je graag bij het kiezen van de perfecte tuinkussens.

Tuinkussens maken het comfortabel, sfeervol en bieden bescherming voor de tuinstoelen. Maar waar let je vooral op bij het aanschaffen van nieuwe tuinkussens? Aangezien er meer dan 15 kleuren en designs verkrijgbaar zijn, wil je wel dat het een mooi geheel vormt. Kies daarom voor één kleur in afwisseling met één type design print. Zo voorkom je dat het in de tuin gaat vloeken, bewaak dus de rust.

Precies op maat

Omdat niet alle tuinstoelen en banken even groot zijn, is het ook mogelijk om tuinkussens op maat te laten maken. In slechts 3 eenvoudige stappen. Bepaal wat voor soort kussen je wilt hebben. Vervolgens kies je de gewenste stof en kleur uit. Als laatst zijn de afmetingen bepalend, controleer dit dus goed van te voren. Goed om te weten, op tuinkussens krijg je een garantie van 5 jaar op de stiknaden. Heb je een zelf ontworpen loungeset of steigerhouten meubelen? Ook daar zijn tuinkussens voor gemaakt.

Tijd voor een zomers kleurtje

Uiteraard wil je ook een mooi kleurtje krijgen tijdens de zomer. Dat doe je liever niet op een plastic ligstoel met handdoek. Daarom zijn er de deckchair kussens, waarmee je heerlijk kan relaxen met een goed leesboek. Deze kussens zijn stijlvol, bestand tegen uv-stralingen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De tuinkussens bieden bescherming voor je tuinmeubels, zodat je langer kan genieten van de tuinmeubelen en van de zon! Begin de lente daarom goed met tuinkussens en creëer een eenheid in de tuin. Om de tuin helemaal aan te kleden, zijn de sierkussens een leuk idee. Voor net wat extra ondersteuning in de rug of nek. Of voor als je een feest geeft waarbij je meer gasten kan verwachten.

Vergeet niet om de tuinkussens goed op te bergen tijdens de winter en regenachtige dagen. Zo blijven de kussens langer mooi en voorkom je vlekken en een doorweekte kussen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *